En blog? I 2015? Hvad tænker vi dog på?

Hvad vil vi som udviklingsafdeling med denne blog?

Tilbage i især 2005-2007 var blogs noget, alle skulle have. “Markeder var samtaler”, “samtaler var nøgne”, og der var ingen grænser for, hvor meget man kunne med en blog. Sidenhen er interessen dalet ganske kraftigt, og den dag i dag udlever rigtig mange af os vores udtrykningstrang på steder som Facebook og Twitter.

Så hvorfor i alverden starter Ekstra Bladets udviklingsafdeling en blog i det Herrens år 2015? Hvor meget udvikling er der egentlig i dét?

Vi vil gerne fortælle om det vi laver, som er den digitale udvikling af Ekstra Bladets produkter – primært ekstrabladet.dk og vores apps. Vi tror på en åbenhed omkring vores arbejde, blandt andet fordi vi håber at komme i kontakt med andre, der enten arbejder/beskæftiger sig med det samme, eller har en interesse i enten digital/teknisk udvikling samt den del af mediebranchen, vi opererer i.

Hvis vi blot ville skrive pressemeddelelser om de ting, vi laver, så lavede vi en kedelig hjemmeside til det. I stedet vil vi gerne lukke jer, der læser bloggen, ind og lidt tættere på vores måde at arbejde på – også med det håb om, at I vil deltage og kommentere på de indlæg og artikler, vi skriver her på bloggen. Ved at tale sammen bliver vi allesammen – forhåbentlig – klogere, og når vi er klogere, kan vi bygge bedre produkter og tjenester.

Vi kommer også til at skrive om nogle af de ting, andre end os laver, men som vi opdager og har lyst til enten at fortælle om eller knytte nogle kommentarer til. Se for eksempel den første ugentlige opsamling.

Du kan læse lidt mere på ‘Om os’-siden, hvor du også kan se en oversigt over os, der skriver her. Vi sætter ikke rigtig gang i bloggen endnu (i stedet føler vi os lidt frem), men du er velkommen til at læse med, mens vi lægger artikler på og finder vores stil :-)

Lars (der er blogredaktør) har i øvrigt skrevet om tankerne bag bloggen [Medium / Lars K Jensen].

Velkommen til.

eblogo

Forfatter: Lars K Jensen

Lars er uddannet journalist og arbejdede med teknikken bag journalistikken i udviklingsafdelingen. Han var også redaktør her på bloggen. Twitter: @larskjensen |

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *