Om os / Abonnér på nyhedsbrev

Lidt om os

Vi er Ekstra Bladets Udviklingsafdeling. Det betyder, at vi arbejder med den tekniske udvikling af Ekstra Bladets digitale produkter. Det vil sige, at vi blandt andet står for teknikken og designet bag ekstrabladet.dk og de ting, vi også bygger som apps.

Lidt om bloggen

I øjeblikket bruger vi mest denne blog til at dele interessante artikler og andet godt fra vores felt/branche, men vi vil på sigt fortælle om, hvad vi går og laver og tænker, og dele interessante ting, vi falder over. Men vi vil også meget gerne høre, hvad du tænker om det, vi arbejder med og blogger om, så du er mere end velkommen til at kommentere på indlæggene/artiklerne her på bloggen.

Tonen er dejlig uformel, og ordene på bloggen her repræsenterer derfor ikke hele Ekstra Bladet som sådan, men tilhører den enkelte indlægsskribent.

Du kan skrive til os på webmaster@eb.dk.

Blogredaktør: Lars K Jensen (Twitter / Medium)

Følg os (RSS/e-mail)

Du kan selvfølgelig vende tilbage til bloggen igen og igen for at se, om der er nyt. Meeen, det er lidt lettere, hvis du i stedet abonnerer på vores RSS-feed eller vores e-mail-nyhedsbrev:

Vi arbejder med den digitale og tekniske udvikling af/på Ekstra Bladet. Abonnér på vores nyhedsbrev, så skriver vi til dig hver fredag, hvis der er nyt fra os.

 

 « Gå til forsiden